Till er som använder er av våra ridbanor och ridhus:
Kom ihåg att betala anläggningsavgiften. Vi har märkt att våra ridbanor ibland används utan att vi får in betalningar.
När det sker kommer vi att lägga till en extra avgift utöver anläggningsavgiften. Se till att betalningen är klar då ni lämnar anläggningen. Tack!

Anläggningsavgifter

Anläggningsavgift för att använda klubbens ridhus och ridbanor:

Helår               1 500 kr
Halvår                900 kr
3 mån                 500 kr
Priserna gäller från inbetalat datum.
För flera hästar kostar det 150 kr extra/häst och inbetalning.

Engångsavgift för ridhus och utebanor: 100 kr/ridtillfälle.
Avgiften skall utan anmodan betalas in på bankgironr 5614-0858. Skriv namn,
anläggningsavgift och hur länge det gäller. Det går även bra att swisha.

Om nyttjande av våra ridbanor sker utan att anläggningsavgift har erlagts i förväg förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 500 kr av användaren. Undantaget är då anläggningen (ridhus eller Lyckan) bokats. Då ska avgiften för bokningen ha inkommit på vårt konto senast en vecka efter det bokade tillfället. I annat fall skickas en faktura med en fakturaavgift på 50 kr.

Bokning av ridhuset eller Lyckan
Bokning av ridhuset eller Lyckan gör du om du behöver tillgång till hela ridhuset ensam, så som vid till exempel löshoppning eller hoppträningar.
Bokningen ska göras till Elin Herjeby senast två dagar innan gällande tidsbokning för att vara säker på att vi ska hinna handlägga din bokning. Om du hör av dig bara några dagar innan rekommenderar vi att du hör av dig till Elin på sms då vi inte kan garantera att mejlen läses varje dag. 
Mejl: gamleby_ridklubb@hotmail.com
SMS: 0731 44 94 32
Ange datum, vilken tid som önskas och vad bokningen avser.
Märk betalningen med "Hyra ridhus" / "Hyra Lyckan".


Avbokning
Avbokningar måste ske minst 24 timmar innan bokad tid. Om du avbokar senare än så debiteras full avgift. (Gäller ej vid sjukdom skada med uppvisat läkar-/veterinärintyg.)
Bokning av ridhus för andra aktiviteter t.ex fotboll, hundträning mm
150:-/timme
Kostnaden gäller oavsett hur många som deltar och ska betalas in till ridskolan av den som hyr ridhuset senast en vecka efter att träningen har ägt rum till bankgiro nr: 5614-0858.

Märk inbetalningen med namn på den som hyr samt ridhushyra. Den ska även mejla namn och fullständigt personnummer på alla deltagere (gäller även funktionärer samt tränare) till gamleby_ridklubb@hotmail.com, detta för att vi ska kunna få extra stöd från tex SISU.

Vid ridning för extern tränare

En grundavgift på 100kr per timme tas ut utöver nedanstående avgifter:

20:-/lektion för ryttare som har sin häst uppstallad på GRK.

35:-/lektion för ryttare som löst anläggningsavgift eller är medlem
65:-/lektion för ryttare som inte löst anläggningsavgift och/eller inte är medlem 
Kostnaden gäller oavsett hur många som rider och ska betalas in till GRK av tränaren (eller av den som bokat ridhuset) senast en vecka efter att träningen har ägt rum till bankgiro nr: 5614-0858. Märk inbetalningen med namn på tränare samt ridhushyra. Tränaren ska även mejla namn och fullständigt personnummer på alla deltagare (gäller även funktionärer samt tränare) till gamleby_ridklubb@hotmail.com, detta för att vi ska kunna få extra stöd från tex SISU.