Röda dagar och Valborg = ingen ridning

Det är inga ridlektioner röda dagar och Valborgsmässoafton som infaller 30 april

Hösterminen 2020

Varmt välkomna till höstterminen 2020 på Gamleby Ridklubb!
  • Terminsstart: 17 augusti
  • Sista lektionsdag: 20 december

*Johanna har lektioner tisdagar jämna veckor
*Renée har lektioner tisdagar udda veckor

Vill du börja rida hos oss? Skicka ett mail till gamleby_ridklubb@hotmail.com

Om Du inte blivit kontaktad angående ändrad lektionstid så ser lektionsschemat ut som under tidigare termin. Vill du byta grupp? Maila då till gamleby_ridklubb@hotmail.com eller kontakta din ridlärare.

10-gångerskort: Köper du ett 10-gångerskort rider du med på 10 valfria lektioner under ett kalenderår. Anmälan till aktuell lektion sker till respektive ridlärare dagen innan lektionstillfället och gäller i mån av plats.

Kostnad är för ordinarie lektioner 60 min: 1800:-/senior och 1600:-/junior.

Kostnad för 60 min specialgrupp:               2100:-/senior och 1800:-/junior.

Drop In: Du kan även komma och rida på drop-inplatser, dvs du bokar ett ridtillfälle i en ordinarie ridgrupp och rider en gång,  till ett något högre pris. OBS! Anmäl senast innan 15.00 samma dag.

Privatlektion: Det går att boka privatlektioner med våra ridlärare vid förfrågan.

Ett ekipage 60 min: Ridskolehäst 450:- Privathäst 400:-

Två ekipage eller fler 60 min: Ridskolehäst 350:-/ekipage Privathäst 250:-/ekipage

Rabattsystem: Vi ger rabatt till dig som vill rida flera gånger i veckan, är student eller har fler i familjen som rider. Vill du rida 2 gånger i veckan ges 30% rabatt på det andra tillfället. Rabatten dras på den billigaste lektionen. Familjer som har flera ridande får 30% rabatt på den andra ridande i familjen. Rabatten dras på den billigaste lektionen. Student med CSN-kort får rida till juniorpris.