Vårterminen 2020

Varmt välkomna till vårterminen 2020 på Gamleby Ridklubb!

• Terminsstart den 12 januari.
  • Sista lektionsdag 18 juni.
Vill du börja rida hos oss? Skicka ett mail till gamleby_ridklubb@hotmail.com.

Om Du inte blivit kontaktad angående ändrad lektionstid så ser lektionsschemat ut som under tidigare termin. Vill du byta grupp? Maila då till gamleby_ridklubb@hotmail.com eller kontakta din ridlärare.

10-gångerskort
Köper du ett 10-gångerskort rider du med på 10 valfria lektioner under en termin. Anmälan till aktuell lektion sker till respektive ridlärare dagen innan lektionstillfället och gäller i mån av plats.
Kostnad är för ordinarie lektioner 60 min: 1800:-/senior och 1600:-/junior.
Kostnad för 60 min specialgrupp:               2100:-/senior och 1800:-/junior.

Drop In
Du kan även komma och rida på drop-inplatser, dvs du bokar ett ridtillfälle i en ordinarie ridgrupp och rider en gång,  till ett något högre pris. OBS! Anmäl senast innan 15.00 samma dag.

Privatlektion
Det går att boka privatlektioner med våra ridlärare vid förfrågan.

Ett ekipage 60 min:
Ridskolehäst  450:-
Privathäst      400:-

Två ekipage eller fler 60 min:
Ridskolehäst  350:-/ekipage
Privathäst      250:-/ekipage

Rabattsystem
Vi ger rabatt till dig som vill rida flera gånger i veckan, är student eller har fler i familjen som rider.
Vill du rida 2 gånger i veckan ges 30% rabatt på det andra tillfället. Rabatten dras på den billigaste lektionen.
Familjer som har flera ridande får 30% rabatt på den andra ridande i familjen. Rabatten dras på den billigaste lektionen.
Student med CSN-kort får rida till juniorpris.