Våra Ponnyer
Lilla Q
B-ponny import Polen. Snällare ponny får man leta efter. Lilla Q är mångas favoritponny här i stallet och det är inte svårt att förstå varför!
Skötare: Wilma

Yes Light "Jesse"
Svensk ridponnyvalack f. 2007 e. Hagens Ryan RC ~ Dart Light RNF. Jesse är 133cm i mankhöjd och har tävlat hoppning upp till LB.
Skötare: Ebba

Linda
Holländskt ridponnysto f. 2001 på 145cm i mkh. Lugn och trygg dam i ridningen men kan vara lite sur i boxen. En klippa att lära sig galoppera och hoppa på!
Skötare: Linda saknar en skötare!

Tiara
Tiara har stor erfarenhet av jobbet som ridskolehäst. Hon har inte alltid bråttom genom livet men kan garantera att alla som sätter sig på hennes rygg känner sig 100% trygg.
Skötare: Julie

Misty May
Misty är ett sockersött skimmelsto född 2013.
Hon älskar gos och hänger gärna över boxdörren och tigger uppmärksamhet. Misty kommer långsamt skolas in i verksamheten och vi är säkra på att hon kommer sköta jobbet med bravur!
Skötare: Misty saknar en skötare

Apollo
Apollo syns med sina fina prickar och röda man, och i den röda manen gömmer sig nog en liten räv eller två. Hoppning ligger högt upp på Apollos lista över favoritövningar!
Skötare: Apollo saknar en skötare

Athlone Shadow II "Skuggan"
Skuggan har klivit in i rollen som ridskolehäst på ett helt fantastiskt vis. Hon är en av våra tryggaste ponnyer som tycker allt är skoj!
Skötare: Jennifer

Jackpot "Jack"
Info kommer inom kort!
Skötare: Josephine