Fredagsfritids på paus tills vidare

Tyvärr behöver vi avvakta med att dra igång ridfritids på fredagarna tills vidare. Håll utkik här på hemsidan och på vår facebook när vi kör igång igen!

Fredagsfritids i stallet

Vi är väldigt stolta över vår fina ridfritids-verksamhet här på Gamleby Ridklubb. I vår kommer ridfritids att ledas av Emma Fredén. Vi önskar er varmt välkomna till en termin med mycket hästmys!

Ridning, teorilekar och skoj! 

Ridfritidset på GRK har funnits länge och är väldigt omtyckt. Varje fredag leder ridfritidsledare Emma Fredén roliga aktiviteter i stallet. En uppsutten aktivitet ingår alltid, det kan vara till exempel voltige, uteritt eller lektionsridning. Utöver det blir det också teorilekar, bus och annat skoj! Ridfritids passar både nybörjare och de som redan kan rida, och är ett perfekt sätt att få lära sig mer om hästar, hästskötsel och ridning tillsammans med kompisar i stallet. Ett fint sätt att avsluta skolveckan!

Det är ridfritids mellan 14.00-17.00 alla fredagar det är skola, om inget annat anges.

Under loven (förutom sommarlov) har vi ibland heldagsfritids istället för fredagsfritids. Håll utkik på GRK:s Facebook-sida, på Instagram och här på hemsidan under "Aktuellt" för mer information om detta, eller fråga fredagsfritidsledaren!


Varmt välkomna!

Ålder, tider och kostnad


Fredagar kl 14-17 de veckor det är skola, om inget annat anges.
För skolelever från 7 år och uppåt.
Anmälan senast onsdag samma vecka, eller för hela terminen till gamleby_ridklubb@hotmail.com
Vid återbud och frågor kontakta ridfritidsledare