Fredagsfritids i stallet

Vi drar igång vår verksamhet för vårterminen 2021 fredag 15 januari. Välkommen till ett riktigt häst-mysigt fritids!

Jessica Jansson vikarierande ridfritidsledare

Vecka 2 till och med vecka 8 vikarierar Jessica Jansson för Frida Andersson på ridfritids. Jessica tar emot avbokningar och frågor på 072 0277 924. Anmälan görs som vanligt på gamleby_ridklubb@hotmail.com

Ridning, teorilekar och skoj!

Ridfritidset på GRK har funnits länge och är väldigt omtyckt. Varje fredag leder ridfritidsledare Frida Andersson roliga aktiviteter i stallet. En uppsutten aktivitet ingår alltid, det kan vara till exempel voltige, uteritt eller lektionsridning. Utöver det blir det också teorilekar, bus och annat skoj! Ridfritids passar både nybörjare och de som redan kan rida, och är ett perfekt sätt att få lära sig mer om hästar, hästskötsel och ridning tillsammans med kompisar i stallet. Ett fint sätt att avsluta skolveckan!

Det är ridfritids mellan 14.00-17.00 alla fredagar det är skola, om inget annat anges.

Under loven (förutom sommarlov) har vi ibland heldagsfritids istället för fredagsfritids. Håll utkik på GRK:s Facebook-sida, på Instagram och här på hemsidan under "Aktuellt" för mer information om detta, eller fråga fredagsfritidsledaren!

Varmt välkomna!

Ålder, tider och kostnad

Fredagar kl 14-17 de veckor det är skola, om inget annat anges.
För skolelever från 7 år och uppåt.
Pris 100 kr, inkl. skjuts från Åbyängskolan.
Anmälan senast onsdag samma vecka, eller för hela terminen till gamleby_ridklubb@hotmail.com
Vid återbud och frågor kontakta ridfritidsledare Frida Andersson via sms: 072-3062628.