PNJ och Öppen bana

Gamleby Ridklubb anordnar med jämna mellanrum banhoppningsträningar från bomhöjd upp till 120 cm där alla är välkomna att delta! Alla ekipage får en rosett oavsett resultat enligt rekommendationer från SvRF.

Nästa PnJ: 27:e februari, inkl. Öppen Bana

Pay and Jump på GRK

Startavgift vid våra ordinarie banhoppningsträningar:
Bombana upp till 50 cm:
Medlem: 100:-/start

Icke medlem: 120:-/start
60 cm och uppåt:
Medlem: 120:-/start
Icke medlem : 150 kr/start

Omstart: 50:-
Efteranmälningsavgift 50:- (gäller från kl. 12.00 två dagar innan start om inte annat anges).
Extra rosett kan köpas till för 50:-

Hästhyra av lektionshäst från 40 cm och uppåt: 50:-/häst
Endast lektionsridande får starta på GRK:s ridskolehästar om höjden överstiger bombana. Du måste komma överens med din ridlärare om vilken ridskolehäst du ska starta och vilken höjd innan du anmäler dig.

Ridande på ridskolehäst visar upp blått eller grönt kort innan start.

Uppge namn, telefonnummer, fullständigt personnummer, hästens namn samt höjd vid anmälan som görs till gamleby_ridklubb_pnj@hotmail.com, om inte annat anges.

Startlistor läggs ut på GRK:s facebooksida kvällen innan tävlingsdagen.
Betalning ska ske i cafeterian kontant eller via swish innan start. Betala gärna med jämna pengar!

Öppen bana
Efter Pay and Jump ger vi ibland möjlighet till Öppen Bana. Du bokar plats och betalar avgiften så får du möjlighet att hoppa den uppställda banan på egen hand.

Pris: 150 kr/ryttare