Pay and Jump

Gamleby Ridklubb anordnar med jämna mellanrum banhoppningsträningar från bomhöjd upp till 120 cm där alla är välkomna att delta! Alla ekipage får en rosett oavsett resultat enligt rekommendationer från SvRF.

Betalning ska ske i cafeterian kontant eller via Swish innan start. Betala gärna med jämna pengar!
  Vid våra ordinarie banhoppningsträningar är startavgifen:
  Medlem:                 100:-
  Icke medlem          120:-

Omstart                       30:-
Efteranmälningsavgift 50:- (gäller från kl. 12.00 torsdagen innan start om inte annat anges).

Hästhyra av lektionshäst från 40 cm och uppåt: 50:-/häst
Endast lektionsridande får starta på GRK´s ridskolehästar om höjden överstiger bombana. Du måste komma överens med din ridlärare om vilken ridskolehäst du ska starta och vilken höjd innan du anmäler dig.

Ridande på ridskolehäst visar upp blått eller grönt kort innan start.

Uppge namn, telefonnummer, fullständigt personnummer, hästens namn samt höjd vid anmälan som görs till gamleby_ridklubb_pnj@hotmail.com, om inte annat anges.

Startlistor läggs ut på GRK's facebooksida kvällen innan tävlingsdagen!

Cafeterian är alltid öppen vid våra banhoppningstillfällen!

PnJ Annandag Påsk 13/4

Måndagen den 13/4 är ni varmt välkomna på påskhoppning!
En rosett till varje ekipage!
Första start kl 10:00.
Från bombana till 110 cm.
50 kr i efteranmälningsavgift, gäller från kl 12:00 fredagen innan start.
I övrigt gäller informationen om PnJ ovan!