PNJ och Öppen bana hösten 2020

PnJ Preliminärt 21 november

Julklapps-PnJ 19 december

Pay and Jump

Gamleby Ridklubb anordnar med jämna mellanrum banhoppningsträningar från bomhöjd upp till 120 cm där alla är välkomna att delta! Alla ekipage får en rosett oavsett resultat enligt rekommendationer från SvRF.

Betalning ska ske i cafeterian kontant eller via swish innan start. Betala gärna med jämna pengar!

Startavgift vid våra ordinarie banhoppningsträningar:

Bombana upp till 50 cm:
Medlem: 100:-/start

Icke medlem: 120:-/start
60 cm och uppåt:
Medlem: 120:-/start
Icke medlem : 150 kr/start

Omstart: 50:-
Efteranmälningsavgift 50:- (gäller från kl. 12.00 två dagar innan start om inte annat anges).
Extra rosett kan köpas till för 50:-

Hästhyra av lektionshäst från 40 cm och uppåt: 50:-/häst
Endast lektionsridande får starta på GRK:s ridskolehästar om höjden överstiger bombana. Du måste komma överens med din ridlärare om vilken ridskolehäst du ska starta och vilken höjd innan du anmäler dig.

Ridande på ridskolehäst visar upp blått eller grönt kort innan start.

Uppge namn, telefonnummer, fullständigt personnummer, hästens namn samt höjd vid anmälan som görs till gamleby_ridklubb_pnj@hotmail.com, om inte annat anges.

Startlistor läggs ut på GRK:s facebooksida kvällen innan tävlingsdagen.

Cafeterian är alltid öppen vid våra banhoppningstillfällen!

Öppen Bana

Efter PnJ ger vi ibland möjlighet till Öppen Bana. Du bokar plats och betalar avgiften så får du möjlighet att hoppa den uppställda banan på egen hand. Bokning görs till gamleby_ridklubb_pnj@hotmail.com
Pris: 150 kr/ryttare