Johanna Skärlund
Johanna är utbildad hippolog och har erfarenheter från både ridläraryrket och utbildning av privatekipage. Hon har tävlat och utbildat hästar upp till MSV:A – St:Georg nivå och har siktet inställt på svår dressyr.
Johanna har ridlektioner måndagar till torsdag samt privatlektioner vid förfrågan i mån av tid.

Ni når Johanna på 070 513 50 99 och johanna_skarlund@hotmail.com

Renée Dahlqvist

Renée driver tillsammans med sin sambo Johan ett utbildningsstall, Ekbäckens stuteri.
I stallet har de allt ifrån de yngsta hästarna som skall ridas in till hästar som går svårklass i hoppning. De har även visat hingstar på bruksprov mm. Hon har under många år haft regelbundna träningar för både ponny och storhästryttare, där hon lägger stor vikt vid att ”ha roligt” och att få fram det bästa hos varje enskilt ekipage.

Ni når Renée på 070 331 0412 / renee_dahlqvist@hotmail.com

Rebecka Krafft

Rebecka har lång erfarenhet av både hästar och ridning. Redan som liten började hon rida och ta hand om hästar. Numera är Rebecka diplomerad hästskötare och svensk ridlärare level 1.
Rebecka har två egna hästar och tränar främst hoppning.

Rebecka har lektioner på söndagar. Hon vill att rideleverna ska ha roligt på hennes lektioner!

Ni når Rebecka 073 076 01 05 / rebecka.krafft@live.comRebecka vill helst bli kontaktad på sms.

Malin Witalisson

Malin har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap om både hästar och ridning. Hon är utbildad ridinstruktör till och med steg III och har både utbildat och startat medelsvår hoppning och dressyr. Tidigare var hon mycket aktiv och har haft flera egna hästar. Därefter blev det några års paus från hästarna, men nu är hon tillbaka sadeln och som instruktör på Gamleby Ridklubb!

Malin har lektionen dressyrspecial på söndagskvällar och leder uteritter på ridklubben. Hon vill vara en engagerad "coach" och inspirera till utveckling och framsteg hos varje deltagare.

Ni når Malin på 073 021 89 23
2020-10-08

Stallpersonal

Rosita Siemensen

Kansliet

Ingela Johansson
0493-124 60, 070 523 17 09 telefontid: tisdagar 08.00-14.00.