Johanna Skärlund

Johanna är utbildad hippolog och har erfarenheter från både ridläraryrket och utbildning av privatekipage. Hon har tävlat och utbildat hästar upp till MSV:A – St:Georg nivå och har siktet inställt på svår dressyr.
Johanna har ridlektioner måndagar till torsdag samt privatlektioner vid förfrågan i mån av tid.

Ni når Johanna via sms på 070 513 50 99

Frida Andersson

På fredagar är det Frida Andersson som tar hand om ridskoleverksamheten. Frida har ridit sedan hon var barn och har flera egna hästar. För Frida är det alltid viktigast att det ska vara roligt att vara i stallet och att rida. Hon vill främja att barnen hjälps åt och lär sig tillsammans. Den inställningen gör att Frida passar perfekt för fredagarnas ridfritids!

När Frida inte är på Gamleby Ridklubb går hon en utbildning på Gamleby gymnasium.


Ni når Frida på 072 306 26 28
2020-11-09

Malin Witalsson

Malin Witalisson är utbildad instruktör till och med steg III. Hon har utbildat och startat till och med MSV hoppning och dressyr. Malin leder dressyrspecialen på tisdagar, och drivs att vara en engagerad coach som vill inspirera till utveckling och framsteg för var och en av deltagarna i gruppen.

Renée Dahlqvist

Renée driver tillsammans med sin sambo Johan ett utbildningsstall, Ekbäckens stuteri.
I stallet har de allt ifrån de yngsta hästarna som skall ridas in till hästar som går svårklass i hoppning. De har även visat hingstar på bruksprov mm. Hon har under många år haft regelbundna träningar för både ponny och storhästryttare, där hon lägger stor vikt vid att ”ha roligt” och att få fram det bästa hos varje enskilt ekipage.

Ni når Renée på 070 331 0412 / renee_dahlqvist@hotmail.com

Viktoia Karlfeldt

Viktoria "Vickan" Karlfeldt erbjuder aktiva erbjuder från hösten 2021 hoppträningar på GRK. Hon har lång erfarenhet av från både 
egen tävlingskarriär och av att leda lektioner.Vickan är utbildad ridlärare och C-tränare och teamar numera främst med dottern Elin, som debuterat på 140-hoppning på den egna uppfödningen Colt Heart. De har fyra hästar mellan 4 och 10 år i aktiv träning och tävling. Dessutom har vi två fölungar efter Heartbeat och Komplot Blue på tillväxt.
Vickan kommer hålla i hoppspecialen på GRK jämna tisdagar. 

Stallpersonal

Shambel Habtu Hagos