Johanna Skärlund

Johanna är utbildad hippolog och har erfarenheter från både ridläraryrket och utbildning av privatekipage. Hon har tävlat och utbildat hästar upp till MSV:A – St:Georg nivå och har siktet inställt på svår dressyr.
Johanna har ridlektioner måndagar till torsdag samt privatlektioner vid förfrågan i mån av tid.

Ni når Johanna via sms på 070 513 50 99

Viktoria Karlfeldt

Viktoria "Vickan" Karlfeldt erbjuder aktiva erbjuder från hösten 2021 hoppträningar på GRK. Hon har lång erfarenhet av från både 
egen tävlingskarriär och av att leda lektioner.Vickan är utbildad ridlärare och C-tränare och teamar numera främst med dottern Elin, som debuterat på 140-hoppning på den egna uppfödningen Colt Heart. De har fyra hästar mellan 4 och 10 år i aktiv träning och tävling. Dessutom har vi två fölungar efter Heartbeat och Komplot Blue på tillväxt.
Vickan kommer hålla i hoppspecialen på GRK jämna tisdagar. 

Moa Nygren

Moa har genom åren har pysslat med både hoppning och dressyr och har haft ett antal egna ponnyer/hästar, och av rent brinnande intresse satsat på dressyren de senaste 5-6 åren. Just nu har Moa ett 8årigt fölsto som hon tävlar MsvA på i dressyr. Sommaren 2022 var de i Skåne och tävlade under breeders med väl godkända betyg. Har under åren jobbat i stora dressyrstall, inridningsstall och har även vikarierat på barn och ungdomslektioner på en ridskola. Utöver jobbet på ridklubben jobbar hon på förskola och tycker om att umgås med barn och ungdomar minst lika mycket som hästarna.

Moa har fredagar och söndagarnas lektioner samt barnridningen

Ni når Moa på 073-2301437Stallpersonal

Shambel Habtu Hagos