Johanna Skärlund
Johanna är utbildad hippolog och har erfarenheter från både ridläraryrket och utbildning av privatekipage. Hon har tävlat och utbildat hästar upp till MSV:A – St:Georg nivå och har siktet inställt på svår dressyr.
Johanna har ridlektioner måndagar till torsdag samt privatlektioner vid förfrågan i mån av tid.

Ni når Johanna via sms på 070 513 50 99

Renée Dahlqvist

Renée driver tillsammans med sin sambo Johan ett utbildningsstall, Ekbäckens stuteri.
I stallet har de allt ifrån de yngsta hästarna som skall ridas in till hästar som går svårklass i hoppning. De har även visat hingstar på bruksprov mm. Hon har under många år haft regelbundna träningar för både ponny och storhästryttare, där hon lägger stor vikt vid att ”ha roligt” och att få fram det bästa hos varje enskilt ekipage.

Ni når Renée på 070 331 0412 / renee_dahlqvist@hotmail.com

Malin Witalisson

Malin har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap om både hästar och ridning. Hon är utbildad ridinstruktör till och med steg III och har både utbildat och startat medelsvår hoppning och dressyr. Tidigare var hon mycket aktiv och har haft flera egna hästar. Därefter blev det några års paus från hästarna, men nu är hon tillbaka sadeln och som instruktör på Gamleby Ridklubb!

Malin har lektionen dressyrspecial på söndagskvällar och leder uteritter på ridklubben. Hon vill vara en engagerad "coach" och inspirera till utveckling och framsteg hos varje deltagare.

Ni når Malin på 073 021 89 23
2020-10-08

Frida Andersson

På fredagar är det Frida Andersson som tar hand om ridskoleverksamheten. Frida har ridit sedan hon var barn och har flera egna hästar. För Frida är det alltid viktigast att det ska vara roligt att vara i stallet och att rida. Hon vill främja att barnen hjälps åt och lär sig tillsammans. Den inställningen gör att Frida passar perfekt för fredagarnas ridfritids!

När Frida inte är på Gamleby Ridklubb går hon en utbildning på Gamleby gymnasium.

Ni når Frida på 072 306 26 28
2020-11-09