Aktuellt i GRK

Håll dig uppdaterad om allt som är på gång i Gamleby Ridklubb.

Jennie Norström är hela Smålands Eldsjäl!

Smålands Ridsportsförbund har utsett Årets Eldsjäl 2021. Gamleby Ridklubb kan stolt presentera att utmärkelsen gick till vår egen Jennie Norström!

Stort grattis, Jennie, och stort tack för allt du gör för ridklubben, hästarna och medlemmarna!
Du är fantastisk! 

https://www.ridsport.se/Distrikt/smalandsridsportforbund/Aktuellt/Distriktet/2021/jennieararetseldsj...

2021-02-23

Dags att anmäla till årets ridläger!

I år anordnar vi tre lägerveckor. Läs mer  om årets ridläger här.
2021-02-23

Rebecka Krafft slutar på GRK

Tyvärr kommer vår ridlärare på söndagar Rebecka Krafft sluta hos oss. Vi tackar Rebecka så mycket för den tid hon har jobbat hos oss, och önskar henne stort lycka till i framtiden! Vi kommer att sakna dig! 

Från och med 28/2 kommer Frida Andersson vara ridlärare för juniorerna på söndagar och Malin Witalisson ridlärare för seniorerna.
2021-02-21

Har du betalat anläggningsavgiften?

Både vårt ridhus och våra utebanor finns tillgängliga för ridning utanför lektionstid och ridskolans andra aktiviteter under förutsättning att anläggningsavgift betalas. Om man använder någon av våra ridbanor utan att i förväg ha betalat anläggningsavgift (undantag vid bokningar) förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 500 kr av användaren.

Givetvis ingår anläggningsavgiften i stallhyran för de som har häst installad hos oss!

2021-02-02

OBS! Faktureringsavgift 50 kr vid obetald bokning av ridhus/Lyckan!

Betalning för bokning av ridhus/Lyckan ska betalas utan anmodan och ha inkommit på vårt konto senast en vecka efter lektionen. Betalning sker på BG 5614-0858 eller swish 123 502 1464. Märk betalning med ridhus/Lyckan+ bokarens namn + datum för aktiviteten. Om betalning ej inkommer skickar vi en faktura och tar då ut en faktureringsavgift på 50 kr.
2021-02-07

OBS! Faktureringsavgift 50 kr vid obetald drop in-lektion!

Betalning för drop in-lektioner ska betalas utan anmodan och ha inkommit på vårt konto senast tre dagar efter lektionen. Betalning sker på BG 5614-0858 eller swish 123 502 1464. Märk betalning med drop in + ryttarens namn + datum för aktiviteten. Om betalning ej inkommer skickar vi en faktura och tar då ut en faktureringsavgift på 50 kr.
2021-02-07

Dax för årsmöte!

Gamleby Ridklubb bjuder in till årsmöte 2021 söndagen den 28:e februari kl. 14:00. Mötet hålls på ridklubben. 

I år tar vi emot anmälan till årsmötet så att vi kan mötas på ett säkert sätt. Ändringar av mötesform kan ske  beroende på förändrade restriktioner i och med corona-pandemin, 

Om du önskar närvara via länk kan den möjligheten ges.

Skicka din anmälan till gamleby_ridklubb@hotmail.com senast den 22:a februari. Skriv om du önskar närvara via länk eller på plats. 

Varmt välkomna!
Gamleby Ridklubbs styrelse

2021-01-13

Uppdatering covid-19 2020-11-13

Vår region har lagt till striktare allmänna råd i och med Covid-19 och vi vidtar därför följande åtgärder förutom de tidigare rådande restriktionerna från Folkhälsomyndigheten.
  • Endast en medföljare till ridpasset, kom för att göra i ordning hästen och åk direkt efter avslutat ridpass/ när hästen är omhändertagen.
  • Vi är rädda om vår personal och ber er hålla avstånd, om ni behöver hjälp med utrustningen i stallet, säg till och lämna sedan utrymme för dem. Vi ber även medföljare att hjälpa till med sadelgjorden och stigläder innan ridning.
  •  Tvätta händerna eller använd handsprit innan och efter du använder hästens utrusning. Använd gärna handskar under hela besöket, tänk på att inte röra ögon, näsa och mun vare sig du har handskar eller inte.
  • Sadel och träns finns nu utspridda så att ni ska kunna hålla avstånd till varandra. Se info i stallet. Tvätta av tyglar och ovansidan av sadeln efter ridpasset.
  • Sprid ut er när ni väntar på er lektion och gå in i ridhuset med avstånd till varandra.
  • Vår cafeteria stängs, tänk på att hålla avstånd om medföljare tittar på lektionen från cafeterian.
  • Vi försöker göra alla åtgärder vi kan för att vår verksamhet ska kunna fortgå, det är viktigt att alla hjälps åt för att följa råden så att vi förhindrar smittspridning.Viktigast av allt; stanna hemma om du känner minsta symtom på covid-19!
  • Respektera varandra, håll avstånd och ta hand om er!

Hälsningar personal och styrelse på Gamleby Ridklubb

Vill du vara med …

...och bidra till vår verksamhet genom att vara funktionär på vår a Pay n' Jumps? Inga förkunskaper krävs! Det finns något för alla; som att bygga bana, dela ut rosetter eller grilla korv i cafeterian.

Mejla till gamleby_ridklubb_pnj@hotmail.com

Ställplatser för husiblar och husvagnar

Ställplatser i lantlig miljö för campare på väg! Här på Gamleby Ridklubb har du tillgång till  el, dusch, WC, påfyllning av vatten och gratis WIFI. Fin utsikt över hästhagarna ingår också!

Läs mer och boka övernattning

Stötta vår förening – skänk din pant till oss!

Vi tar tacksamt emot din pant, både svensk och utländsk. Lämna in panten i säck och ställ i ridhuset in mot läktaren. Tack för ditt bidrag!

Välj GRK nästa gång du spelar hos Svenska Spel

Vi är anslutna till Gräsroten Svenska Spel, som varje år stöttar svensk ungdomsidrott med miljontals kronor. Det är enkelt att stötta oss varje gång du spelar – och helt kostnadsfritt för dig.
Uppstallning privathäst

Ledig stallplats!

I vårt stall finns ett underbart gäng lektionshästar och privatuppstallade hästar. Nu finns en stallplats ledig hos oss! Hör av dig till oss om du är intresserad!
gamleby_ridklubb@hotmail.com

Vi vill veta vad du tycker

Vad ska vi göra på GRK?

Har du förslag på vad Gamleby Ridklubb kan erbjuda för aktiviteter? Dela dem med oss – tillsammans kan vi göra GRK till en ännu bättre förening!

Tillfälle för dig som vill rida lite mer!

Nu utökar vi möjligheterna med 10-kortet till att gälla under både vår- och hösttermin! 
Mer information hittar du här under rubriken "Ridavgifter".