Hästar & ponnyer i ridskolan

Gamleby Ridklubb har i dagsläget sex ponnyer och tre storhästar som går med i ridskoleverksamheten.
Vill du bli hästskötare på någon av våra underbara ridskolehästar? Här kan du läsa mer om hur det är och anmäla intresse för att bli hästskötare.

Hästar

Our Ballyboy Lady

Our Ballyboy Lady, eller Lady som hon kallas, är en import från Irland. Hon är född 2010 och mäter ca 167 cm i mankhöjd. Lady är ett lugnt sto och behaglig i sitt sätt. Hon har ett stort hjärta och vill alltid göra rätt för sig. Lady fick vi möjlighet att köpa tack vare bidrag från Sparbanksstiftelsen.Lady har skötare.

Intec

Intec är en ståtlig valack som är född 2008 och ca 170 cm i mankhöjd.Han har tidigare tävlat 1 m hoppning. Trygg och stabil herre som ger en fin ridkänsla! Intec saknar skötare.

Sarina K

Sarina är ett sto född 2007 som är ca 170 cm i mankhöjd. e. Sandro Song -  Corradino. Utbildad LB hopp och LA dressyr. Sarina har vi kunnat köpa med hjälp av Sparbanksstiftelsens bidrag.
Sarina har skötare.

Per (Munsboro Emperor II)

Per är vår nya härliga häst! Han är valack född 2016 och importerad från Irland. Under vår och sommar kommer han att skolas in i vår verksamhet, vilket vi ser fram emot!

Ponnyer

Lilla Q

B-ponny import Polen. Snällare ponny får man leta efter. Lilla Q är mångas favoritponny här i stallet och det är inte svårt att förstå varför! Lilla Q har skötare.

Yes Light "Jesse"

Svensk ridponnyvalack f. 2007 e. Hagens Ryan RC ~ Dart Light RNF. Jesse är 133cm i mankhöjd och har tävlat hoppning upp till LB. Jesse har skötare.

Misty May

Misty är ett sockersött skimmelsto född 2013. Hon älskar gos och hänger gärna över boxdörren och tigger uppmärksamhet.
Misty har skötare.

Apollo

Apollo syns med sina fina prickar och röda man, och i den röda manen gömmer sig nog en liten räv eller två. Hoppning ligger högt upp på Apollos lista över favoritövningar! Apollo saknar skötare.

Athlone Shadow II "Skuggan"

Skuggan är en fantastisk ridskoleponny! Hon är en av våra tryggaste ponnyer som tycker allt är skoj! Skuggan saknar skötare.

Jackpot "Jack"

Jack är en härlig d-ponny från Irland med mycket fart och fläkt! När han inte är på språng på ridturen är han en riktigt gos- och mysponny i stallet! Jack har skötare.