Hästar & ponnyer i ridskolan

Gamleby Ridklubb har i dag sex ponnyer och fem storhästar som går med i ridskoleverksamheten. (Alla har inte hunnit fotas till den här sidan än)
Vill du bli hästskötare på någon av våra underbara ridskolehästar? Här kan du läsa mer om hur det är och anmäla intresse för att bli hästskötare.

Hästar

Our Ballyboy Lady

Our Ballyboy Lady, eller Lady som hon kallas, är en import från Irland. Hon är född 2010 och mäter ca 167 cm i mankhöjd. Lady är ett lugnt sto och behaglig i sitt sätt. Hon har ett stort hjärta och vill alltid göra rätt för sig. Lady fick vi möjlighet att köpa tack vare bidrag från Sparbanksstiftelsen.

Intec

Intec är en ståtlig valack som är född 2008 och ca 170 cm i mankhöjd.Han har tidigare tävlat 1 m hoppning. Trygg och stabil herre som ger en fin ridkänsla! 

Per (Munsboro Emperor II)

Per är en härlig valack född 2016 och importerad från Irland. Han har under 2021 skolats in i verksamheten, och kommer så successivt in i allt fler grupper. Det ser vi fram emot!

Munsboro Keating

Info kommer!

Sally

Info kommer!

Ponnyer

Lilla Q

B-ponny import Polen. Snällare ponny får man leta efter. Lilla Q är mångas favoritponny här i stallet och det är inte svårt att förstå varför! 

Yes Light "Jesse"

Svensk ridponnyvalack f. 2007 e. Hagens Ryan RC ~ Dart Light RNF. Jesse är 133cm i mankhöjd och har tävlat hoppning upp till LB. 

Misty May

Misty är ett sockersött skimmelsto född 2013. Hon älskar gos och hänger gärna över boxdörren och tigger uppmärksamhet.

Apollo

Apollo syns med sina fina prickar och röda man, och i den röda manen gömmer sig nog en liten räv eller två. Hoppning ligger högt upp på Apollos lista över favoritövningar! 

Athlone Shadow II "Skuggan"

Skuggan är en fantastisk ridskoleponny! Hon är en av våra tryggaste ponnyer som tycker allt är skoj! 

Jackpot "Jack"

Jack är en härlig d-ponny från Irland med mycket fart och fläkt! När han inte är på språng på ridturen är han en riktigt gos- och mysponny i stallet!